Ραδιοφωνική Συνέντευξη του Γ. Ανδρίτσου από τον Κ.Μπογδάνο στο ΣΚΑΪ 100.3

 Ο Γιώργος Ανδρίτσος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό παραγωγό Κωνσταντίνο Μπογδάνο στο ΣΚΑΙ 100.3

interview-button audio

Ο οδοντίατρος Γιώργος Ανδρίτσος απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις !

Ο Γιώργος Ανδρίτσος, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακός φοιτητής της ιατρικής σχολής στη διάγνωση νεοπλασιών (καρκίνων), και μέλος των γιατρών του κόσμου,με συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων μίλησε στο womanlife.gr για όλα όσα πρέπει να μας απασχολούν σχετικά με τη υγεία αλλά και την αισθητική των δοντιών μας. (Πηγή: WomanLife.gr)

interview-button

Γ.Ανδρίτσος : Ποιο είναι το μυστικό για ένα ωραίο χαμόγελο;

Ποιος φοβάται τον οδοντίατρο; Είναι αρκετά γοητευτικός οπου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να τον "φοβάσαι". Αρκετοί απο τους επώνυμους τον εμπιστεύονται και αφήνονται στα χέρια του όπως (Σπύρος Μπιμπίλας , Ίνα Λαζοπούλου, Γιώργος Μακρής και πρόσφατα η κορυφαία δημοσιογράφος πανελλαδικά Tίνα Σόφος). Ποιο είναι άραγε το μυστικό της επιτυχίας του; Eμείς τον ανακρίναμε και μας έλυσε κάθε απορία.. Απολαύστε τον!! (Πηγή: Parle.gr)

interview-button

Γιώργος Ανδρίτσος – Ο οδοντίατρος μιλά στο koinoniki.gr

Κι όμως, υπάρχει ένας, που οι ασθενείς, όπως κι εγώ, αφήνονται στα χέρια του χωρίς να φοβούνται! Ο Γιώργος Ανδρίτσος (ο οδοντίατρος των επωνύμων) τον βρήκαμε, τον ανακρίναμε και μας αποκάλυψε μερικά μυστικά για την υγεία και την αισθητική των δοντιών μας.

interview-button

Γ.Ανδρίτσος : "Tο ιδανικό χαμόγελο δεν είναι μόνο τα δόντια"

Ποιος φοβάται τον οδοντίατρο; Κι όμως, υπάρχει ένας, που οι ασθενείς, όπως κι εγω, αφήνονται στα χέρια του χωρίς να φοβούνται! Ο Γιώργος Ανδρίτσος (ο οδοντίατρος των επωνύμων), τον βρήκαμε, τον ανακρίναμε και μας αποκάλυψε μερικά μυστικά για την υγεία και την αισθητική των δοντιών μας.

interview-button